sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kanakastike


  • 400g kanan rintafilettä
  • 1 kpl makea sipuli
  • 1 kpl paprika
  • 1 kpl kanaliemikuutio
  • 1 prk ananaspaloja
  • 1 prk kermaa
  • 1 prk fetajuustoa
  • öljyä paistamiseen
  • mustapippuria
  • valkopippuria


Leikkaa sipuli palasiksi ja paista öljyssä. Laita sipuli sivuun. Pilkkoa kana ja paista öljyssä pannulla. Lisää suikaloitu papria paiston loppupuolella ja kanaliemikuutio ja tilkka ananasmehua. Anna veden hieman haihtua. Lisää kerma ja ananaspalat. Juuri ennen tarjoilua laita fetajuusto pannulle. Lämmitä vielä sen verran että feta sulaa hieman. Mikäli on kovin juoksevaa mukaan voi laittaa pikkasen maissijauhoa.

Suositellaan tarjottavaksi pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.