Taikina:
3 munaa
3 dl sokeria
200 g sulatettua voita
2 dl maitoa
5 dl vehnäjauhoja
3-4 tl leivinjauhetta
3 tl vanilliinisokeria
2-3 rkl kaakaojauhetta
Kuorrutus:
4 dl (225 g) tomusokeria
5 rkl sulatettua voita tai margariinia
5 rkl vahvaa kahvia
1 rkl kaakaojauhetta
2 tl vanilliinisokeria
päälle kookoshiutaleita / nonparelleja / rae- tai tomusokeria
200 °C 15-20 min.
Sulata rasva ja jätä jäähtymään. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne maidon kanssa vuorotellen
taikinaan. Lisää lopuksi sulatettu rasva.
Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 °C: ssa 15-20
min.
Sekoita kuorrutuksen aineet liedellä kattilassa ja kaada jäähtyneen kypsän
pohjalevyn päälle tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele pinnalle koristeet.
Kun kuorrutus on kovettunut, leikkaa levy tervällä veitsellä neliön
muotoisiksi paloiksi.
En tehny itte tota kattila-juttua, kuulosti kovin hankalalta. Tuote on sitten
ihan ylimakea... varoituksen sanaa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.