perjantai 6. helmikuuta 2015

Porkkanakakku

175 aste C 30-35 min

Kakkupohja:
2 cup vehnäjauho
2 cup sokeri
1 tl leivinjauho
1 tl ruokasooda
1 tl kaneli

3 cup hienoksi raastettu porkkana
1 cup ruokaöljy
4 kananmunaa

Kuorrute:
2 3unssin pkt maustamaton tuorejuusto (Philadelphia)
1/2 cup pehmennetty margariini
2 tl vaniljasokeri

4,5-4_3/4 cup sihdattu tomusokeri


1 cup = 2,46 dl
1 tl = vähän isompi (kukkurallinen)
1 unssi = 28,35 g
3 unssi = n. 100g

Yhdistä kuivat
Lisää porkkana, öljy + munat
Vatkaa kunnes sekoittuneet

Anna jäähtyä
Sekoita kuorrutteen juusto, margariini + vaniljasokeri
Lisää tarpeeksi tomusokeria
Levitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.