- 4 rintapalaa
- 2dl luonnon jugurttia
- 3 rl sitruuna mehua
- ripaus suolaa
Kastike:
- 3 rl pähkinäöljyä
- 1 dl saksanpähkinöitä
- 1 valkosipun kynsi
Sekoita marinadi ja laita kananpalat marinoitumaan vähintään tunniksi miellummin 2-3 tunniksi.
Poista ylimmäräinen marinadi kanasta ja paista kanoja pannulla ja laita ne paiston jälkeen kattilaan.
Sekoita kastikkeen ainesosat tehosekoittimella. Kaada kastike kanojen päälle ja laita uuniin 30 min tai kunnes kana on kypsää. Kattilana toimi tagine ja kanasta tuli oikeen mehukasta.
Minun makuuni valkosipuli oli ihan liikaa. Puolikas valkosipulinkynsi voisi olla parempi. Kanan väri oli oudon violettinen mutta makua se ei haitannut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.