Kotiruokaa

tiistai 4. helmikuuta 2014

Lätyt


  • 0.5 l maitoa
  • 2.5 dl jauhoja
  • 2 munaa
  • 0.25 dl rasvaa
  • 1 tl suolaa
  • Voita paistamiseen
Sekoita aineet keskenään ja anna levät ainakin 30 minuuttia. Paista rasvassa.


Lähettänyt Timo klo 11.14
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin
Tunnisteet: ++++

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Blogiarkisto

  • ►  2022 (4)
    • ►  syyskuuta (1)
    • ►  heinäkuuta (2)
    • ►  maaliskuuta (1)
  • ►  2021 (5)
    • ►  joulukuuta (1)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2020 (3)
    • ►  helmikuuta (3)
  • ►  2019 (4)
    • ►  syyskuuta (2)
    • ►  kesäkuuta (2)
  • ►  2016 (3)
    • ►  elokuuta (3)
  • ►  2015 (23)
    • ►  toukokuuta (5)
    • ►  helmikuuta (18)
  • ▼  2014 (26)
    • ►  joulukuuta (3)
    • ►  lokakuuta (3)
    • ►  kesäkuuta (1)
    • ►  toukokuuta (1)
    • ►  maaliskuuta (4)
    • ▼  helmikuuta (4)
      • Lasagne
      • Kalkkuna
      • Lätyt
      • Sitruunainen hunajapata
    • ►  tammikuuta (10)
  • ►  2013 (23)
    • ►  marraskuuta (4)
    • ►  lokakuuta (7)
    • ►  syyskuuta (2)
    • ►  huhtikuuta (5)
    • ►  maaliskuuta (5)
Teema: Picture Window. Sisällön tarjoaa Blogger.