sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Revittyä possua ja hampurilaisia


  • 1.5-2 kg possun niskaa
  • 5dl BBQ kastiketta
  • 4dl Coca-Cola
Laita possun niska CrockPotiin ja päälle bbq kastike ja kola. Pidä huoli että liha peittyy kokonaan. Lisää kolaa tai sitten vaikka vettä.

Aseta haudutuspannu pienelle teholle ja laita ajaksi n. 12h. 

Revi possu haarukalla ja tee oman maun mukaiset hampurilaiset. Suosittelen sämpyläksi kunnon sämpylää, sillä possun vahva maku tarvitsee tasapainotusta. Sämpylän väliin cheddar juustoa, suolakurkkua, majoneesia, lehtisalaattia, tomaattia yms. 

BBQ kastikkeena oli makea kastike ja se ei toiminut edukseen. Ensikerralla pitää kokeilla sellaista missä on hieman tulisuutta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.