- 1 1/2 dl risottoriisiä
- 2 (n. 600 g) kesäkurpitsaa
- 2 - 3 (275 g) tomaattia
- 1/2 pak koskenlaskija (musta) sulatejuustoa
- 1 iso keltainen sipuli
- suolaa
- 1 tl basilikaa
- 1 prk ruokakermaa kolme sipulia
- 1 paketti pekonia
Laita riisi uunivuokaan ja kuutioi kesäkurpitsat, tomaatit sekä suletejuusto. Leikkaa sipuli reiluiksi lohkoiksi. Lisää ne sekä mausteet ja kerma uunivuokaan. Sekoita ne keskenään.
Kypsennä 225 asteessa n. 25 min. Leikkaa pekoniviipaleet osiin ja lisää tasaisesti vuoan pinnalle. Kypsennä vielä n. 20 min, kunnes pekoni on rapeaa.
Lähde: http://www.valio.fi/reseptit/kesakurpitsa-pekonivuoka/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.