sunnuntai 3. tammikuuta 2021

Loyonin kana

  • 800g kanankoipia
  • Suolaa
  • Pippuria
  • 4 rkl voita
  • 1.5 dl punaviinietikkaa
  • 1 (-6) valkosipulinkynttä
  • laakerinlehti
  • 1.5 dl kananliemi
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 1 prl 200g ranskankermaa
  • rakunaa
Uuni 225

Kierittele kanankoivet suolassa ja pippurissa. Paista kanankopia ja valkosipulia voi pannussa kunnes kanat mukavan rapeita. Lisää pannulle punaviini. Siirrä ruoka pataa laakerinlehden kanssa. Anna olla uunissa 20 minuuttia ilman kantta.

Ota pata uunista ja poista kanat. Lisää pataan kanaliemi ja tomaattipyre. Keitä kunnessa 50% nesteestä on haihtunut ja lisää ranskankerma ja rakuuna. Lisää kanat ja pyörittele nesteessä. Siirrä uuniin 35 minuutiksi.




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.