- 100g voita
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 rkl vettä
Täyte
- 100g pekonia
- 2 dl suppilovahveroita (ilman vettä, ehkä 1l vetisinä)
Kastike
- 3 kanamunaa
- 2 dl kermaa
- 4dl juustoa emmental muut ei käy
- suolaa ei pidä laittaa
- cyanepippuria pikkasen
Pohjassa voi ja jauhot nypitään sekaisin ja lopuksi lisätään vesi. Laitoin sen kylmenemään jääkaappiin hetkeksi. Taputtele taikina n. 30 cm hakaisialta olevan piirakkavuokaan ja pistele täyteen reikiä haarukalla. Paista uunissa 200C 10 min
Paista pekoni ja suppilovahverot pannulla kunnes kaikki vesi on irronnut ja pekoni on mukavan rapsakkaa. Levitä täyte piirakkaan tasaisesti.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kulhossa ja kaada suppilovahveroiden päälle. Paista uunissa 200C asteessa kunnes on ruskeahko. Kestää noin 12 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.