sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Italian pata


  • 400 g jauhelihaa (naudan)
  • 1 sipuli
  • 1 prk paseerattua tomaattia
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 5 dl vettä
  • 1/2 pussia rakettispagettia
  • 1/2 paprikaa
  • 1 pussi hernemaissipaprikaa tai erilliset pussit jokaista
  • 1/2 oregaanoa
  • 1/2 tl jauhettua maustepippuria
Ruskista jauhelija sipulin kanssa pannussa. Lisää loput ainekset pannuun ja hauduta välillä sekoittaen kunnes spagetti on kypsää. Tarvittaessä lisää vettä. 

Pataa pitää sekoittaa kokoajan mikäli teet tämän teräspannulla. 

Kuvaa laitetaan seuraavalla kerralla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.