- 400 g jauhelihaa (naudan)
- 1 sipuli
- 1 prk paseerattua tomaattia
- 1 rkl tomaattipyrettä
- 1 lihaliemikuutio
- 5 dl vettä
- 1/2 pussia rakettispagettia
- 1/2 paprikaa
- 1 pussi hernemaissipaprikaa tai erilliset pussit jokaista
- 1/2 oregaanoa
- 1/2 tl jauhettua maustepippuria
Ruskista jauhelija sipulin kanssa pannussa. Lisää loput ainekset pannuun ja hauduta välillä sekoittaen kunnes spagetti on kypsää. Tarvittaessä lisää vettä.
Pataa pitää sekoittaa kokoajan mikäli teet tämän teräspannulla.
Kuvaa laitetaan seuraavalla kerralla.
Linkki alkuperäis reseptiin
http://miumaumaukas.blogspot.fi/2012/06/italianpata.html
http://miumaumaukas.blogspot.fi/2012/06/italianpata.html
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.