torstai 20. helmikuuta 2020

Mansikkakeitto

Mansikkakeitto

1,5 L vettä
1  DL sokeria
1 pieni purkki omaa mansikkahilloa
1 pieni purkki pakastemansikoita
5 RKL perunajauhoja

2 pientä purkkia pakastemansikoita

Laita kattilaan kylmä  vesi,  sokeri, 1 osa mansikoita ja mansikkahillo. Laita liesi päälle, sillä kuumeneminen kestää kauan.  Sekoita perunajauho  pieneen osaan vettä. Lisää ohuena nauhana kattilaan. Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi. Sekoita pohjia myöten, kunnes keitto kuplii eli kiehuu. Sitten  lopeta.

Laita loput jäiset mansikat tarjoiluastiaan. Kaada kuuma keitto jäisten mansikoiden päälle. Anna jäähtyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.